avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie comercializare ingrasamant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie comercializare ingrasamant

Buna ziua! As dori sa stiu daca imi trebuie vre-o autorizatie pentru a comercializa ingrasamant(azotat de amoniu).Il cumpar de la o firma distribuitoare si il vand mai departe la magazine (pentru revanzare). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: calipop , utilizator 18:45, 16 Iulie 2014
multumesc mult!
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, daca vreau sa cumpar ingrasaminte din afara zonei EU pe care sa la vand in Asia, fara a trece aceste produse pe teritoriul Romaniei (de ex.: le cumpar din Ucraina si le vand in Malayezia), e nevoie de autorizatii speciale? va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie distributie azotat de amoniu- ingrasamant chimic Maria Ioana 1 Maria Ioana 1 Buna ziua, As dori sa stiu daca este necesara o autorizatie ( sau mai multe ) pentru a distribui azotatul de amoniu , in sensul ca achizitionez ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare comert cu ridicata elavita elavita Ma confrunt cu urmatoarea problema: Doresc sa infiintez o firma care va avea ca principal obiect de activitate \"comertul cu ridicata al calculatoarelor, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru a putea comercializa online hrana pentru animalele Zzghy Zzghy Buna ziua, Pentru a putea comercializa online hrana pentru animalele de comapanie este nevoie de autorizatie sanitar veterinara sau orice alt fel de ... (vezi toată discuția)