avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta in familie- Va rog ajutati-ma!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta in familie- Va rog ajutati-ma!

Buna ziua, am 38 de ani si impreuna cu mama mea si cei doi copii traim in spaima in fiecare zi din cauza sotului care ne-a distrus viata. Am depus cererea de divort la sfarsitul lunii aprilie, iar prima infatisare este pe 13 septembrie. Datorita violentei sotului meu am depus si urmatoarea cerere:evacuare, EXERCITARE AUTORITATE PÃRINTEASCÃ, EMITERE ORDIN DE PROTECŢIE.
As dori sa stiu cum se procedeaza pentru ca cererea de mai sus se judeca tocmai in data de 3 octombrie iar pana atunci este imposibil de trait cu acest om.
Avem plangerile de la politie, plus plangerile depuse de copii la protectia copilului.
Care sunt sansele sa se mai dea un termnen pentru judecarea ordinului de protectie? Se poate solutiona din prima data a judecatei? Sotul m-a amenintat ca avocatul lui va cere amanarea a cat mai multor termene pentru a ramane in continuare in casa noastra! Este posibil sa faca una ca asta doar ca sa se razbune si sa incerce sa ne dostruga in continuare? Cat de mult poate dura un astfel de proces, in situatia in care noi suntem presati de luni de zile de acest om, suntem amenintati cu moartea si batjocoriti? Precizez ca casa este a mamei mele, iar eu apar pe actul de proprietate ca mostenitor. Va rog ajutati-ma! Sunt disperata. Va multumesc!:(:(:(:(:(:(:sorry:
s a apelat la o cerere de preschimbare a termenului, cu solutionare in octombrie, dupa parerea mea prea tarziu:(:(. Care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite pentru a-l da afara pe acest individ? Adica am depus aceasta cerere de evacuare si protectie. Se poate solutiona de la primul termen? Daca nu cat poate dura?
Va multumesc
Atunci, asa cum s-a precizat si anterior, solicitati prin ordonanta interdictiile mentionate.
Credeti ca plangerile de la politie si cele de la protectia copilului sunt necesare pentru solutionarea cauzei?? Nu stiu ce alte acte imi pot fi de folos, pentru ca doresc o solutionare cat mai rapida. Va multumesc din suflet celor care mi-ati raspuns
ce judecati si ce politie doamna o sa imbatraniti inainte de termen
apelati la baieti si ii ating o mama de corectie dupa care aruncatii bagaju pe geam
daca revine sau va ameninta mai trimite-ti baietii o tura pe la el si va asigur eu ca se potoleste
si eu sunt barbat dar asemenea comportament de turma mai rau decat animalic nu accept nici eu c abarbat

va rog s anu sterge-ti postarea ca nu am postat la misto asta este realitatea din pacate cu justitia si politia in ziua de astazi,stiu o sa imi invocati ca asetea sunt procedurile dar totusi din aprilie pana in octombrie acel lom poate s amacelareasca o familie intreaga
pacat mare pacat dar cupa cum stiti in Romania lucrarile de doctorat se fac prin metoda copy/paste asa ca numai e nimic de zis ......
Si daca nu-l mai lasati sa intre in casa si-i puneti bagajele la usa ? Oricum va va urmari si va va pune viata in pericol. Dar ma intreb daca il va intimida mai mult o evacuare pe cale legala (ordonanta presedintiala).
Ar intra in discutie si sa parasiti dumneavoastra casa, impreuna cu mama, si a va retrage urgent intr-un adapost de protectie pentru victimele violentei de unde sa puteti astepta.....tot ceea ce se intampla la politie, judecatorie etc....Nu stiu daca e o solutie,......

P.S: Apropos, parca vad ca si acest individ va primi un program larg pentru vizita minor.
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2012
Ecaterinaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Ordin de restictie marina eusenia marina eusenia Cum pot optine un ordin de restrictie?sotul e violent verbal si fizic cu mine si copilu de 14 ani,tin sa precizez e eliberat conditionat!ce pot face sunt ... (vezi toată discuția)
Abuzata fizic in fata copiilor Oanamares Oanamares Ce ar putea face o persoana abuzata fizic si verbal in fata copiilor, in afara de o plangere la politie, insotita de un certiicat medico legal? Parasitea ... (vezi toată discuția)
Agresiunea fizica in cuplu mirunaddd mirunaddd Sotul meu m-a batut foarte tare acum cateva zile in fata copiilor. Mi-a luat telefonul si nu am putut chema politia in noaptea aceea, dar vecinii au auzit tot. ... (vezi toată discuția)