avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... mod de completare del 112 din iulie 2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

mod de completare del 112 din iulie 2012

daca achizitionez cereale de la tarani pe baza de borderou ce retineri se fac si unde se declara aceste impozite in 112 sau decl 100 fiind intrep indiv

Alte discuții în legătură

2%inpozit pe venit agricole prin retinere la sursa ica oradea ica oradea art 74 cod fiscal privind 2% impozit pe veniturile din agricultura prin retinerii la sursa se aplica? Daca da ,cum se declara si unde se plateste? Am ... (vezi toată discuția)
Documente punct de lucru intrepr.individuala oprea alina oprea alina buna. multumesc tuturor pt. raspunsurile date. am o alta nelamurire. daca o intrep. indiv. are mai multe puncte de lucru, care sunt actele obligatorii cf,legii ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 dalia13 dalia13 buna ziua, . spuneti-mi va rog, am achizitionat de la o persoana fizica cereale pe baza de borderou (retinere la sanatate 5.5%), si am trecut in declaratia ... (vezi toată discuția)