avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 112

buna ziua, .
spuneti-mi va rog, am achizitionat de la o persoana fizica cereale pe baza de borderou (retinere la sanatate 5.5%), si am trecut in declaratia 112 - rectificativa - la randul 41.(613)- Impozit aferent veniturilor din activităţi agricole potrivit prevederilor art. 71 lit. d) din Codul Fiscal.
apoi am sunat la metodologie si m-i s-a spus unde sa trec numele omului cu cnp de la care am achizitionat cerealele si m-i s-a schimbat randul din declaratia 112 - a doua rectificativa - la randul 38.(466)- Contribuţia individuală de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele care realizează venituri, în regim de reţinere la sursă a impozitului pe venit, din activităţile agricole prevăzute la art. 71 lit. d) din Codul Fiscal.
cand am trimis a doua rectificativa (in aceeasi zi cu prima rectificativa 27.08.2012) mi-a afisat: nu se poate trimite decat o singura rectificativa valida pe zi.
intrebarea mea este : daca voi trimite astazi (28.08.2012) a doua rectificativa voi lua amenda? avand in vedere ca mi s-au schimbat pozitiile la retinerea de 5.5% la sanatate?
va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Taxa de 5,5% pentru cas la comercializarea produselor agricole negrila_ilie negrila_ilie poate cineva sa ma ajute si sa imi spuna care sunt taxele ce se opresc pentru comercializarea cerealelor pe borderou de achizitie cereale ,inand cont ca ... (vezi toată discuția)
Ce impozit se opreste la sursa producatorilor agricoli? furioso_pechea@yahoo.com furioso_pechea@yahoo.com AM INTELES CA TREBUIE OPRIT PE LANGA 2% SI 5,5 % C.A.S. PRODUCATORILOR AGRICOLI CARE VAND CEREALE PE BORDEROU? (vezi toată discuția)
Zilerii impozit 16% sorzah sorzah ce declaratie trebuie completata la ANAF pentru impozitul de 16% ? (vezi toată discuția)