avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Doamna Pivniceru
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Doamna Pivniceru

Intreb ca unul care nu se pricepe la justitie...De ce nu se intruneste CSM pentru validarea d-nei Pivniceru ?
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 23:26, 27 August 2012
Deoarece in aceasta perioada majoritatea structurilor din aparatul care alcatuesc justitia se afla in vacanta
Alt motiv este acela ca CSM se intruneste in sedinte in baza unui program propriu de functionare
Se tot discută problema pe canalele tv. Nu ester vorba despre validare, ci despre a se lua act de demisia doamnei Pivniceru.Atât, fiindcă ea poate demisiona fără a avea nevoie de aprobarea cuiva, însă trebuie să se ia act de această demisie. Dar se pare că nu se doreşte întrunirea cvorumului necesar...interese, jocuri politice, aşa cum ne-am obişnuit deja. Ce s-ar mai putea spune? Se joacă şi ei , cu nervii, cu răbdarea noastră şi prin tot ceea ce fac deovedesc faptul că nu toţi merită să fie acolo unde sunt.
Multumesc pentru raspunsuri dar...De ce jocuri politice. D-na Pivniceru nu face politica , nu e in nici un patid , asa stiu eu. Ce interes ar avea de exemplu d-l presedinte ales Traian Basescu sa boicoteze intrunirea CSM . Sau cealalta parte . Chiar nu pricep...
Nu, sigur că nu face politică doamna . Nici n-ar avea voie, conform legii, să facă parte din vreun partid politic, dacă nu cumva îmi scapă mie ceva. De fapt niciunii nu fac politică , cel puţin teoretic, dar practic, se zvoneşte că nu mai există instituţii nepolitizate sau, dacă vreţi, necomandate politic. Din păcate. Cu scuzele de rigoare pentru că nu vă pot oferi o explicaţie certă, dar cică s-ar merge pe criteriul legii talionului, nu cu dinte pentru dinte, ci cu cvorum pentru cvorum. De altfel, peste tot este nevoie de cvorum zilele acestea. ªi la Parlament, atunci când se va da citire deciziei CCR...nu se ştie dacă se va putea întruni prea curând nici acolo cvorumul :)
Nu va suparati pe mine dar in felul acesta nu ajungem nicaieri. E nevoie de cvorum si la Parlament pentru citirea hoataririi CCR privind referendumul ? Eu cred ca nu ...Sau nu sunt bine informat.

Alte discuții în legătură

Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)
Ce credeti, are parlamentul legitimitate? proletar proletar Se pare ca avem o serioasa criza politica. Foarte pe scurt: In urma sesizarii CCR de catre un grup eligibil de parlamentari asupra neconsitutionalitatii ... (vezi toată discuția)