avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision risc valutar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision risc valutar

Buna ziua
Am un credit deschis la Volksbank pentru 50 000 euro, ipotecar, 25 ani.
Atunci cand am incheiat contractul mi s a spus ca, pentru primul an, voi plati un comision de risc valutar de 70 euro pe luna,pe care l-am achitat la inceput.
Rata era in mod normal de 390 euro.
Dupa ce a trecut anul banca continua sa-mi solicite acel comision pe considerente de criza sau alte chestii pe care inca nu mi le-a explicat functionara de la ghiseu
Sunt legale aceste comisioane si ce se poate face?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican Adrian , Avocat 11:30, 17 Ianuarie 2009
Buna ziua.Daca aceste comisioane nu sunt prevazute in contractul de imprumut cu siguranta nu sunt legale.Dupa studierea cu atentie a contractului, de preferinta cu o persoana ce are studii juridice puteti introduce actiune in justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont curent mirelastc mirelastc Buna ziua! Am un contract de credit pentru nevoi personale cu garantie ipotecara la care, pe langa rata stabilita conform graficului , mai platesc la ghiseu o ... (vezi toată discuția)
Oprire plata comision de administrare credit c0sminc00l c0sminc00l Buna ziua, am un imprumut in Franci Elvetieni la banca Volksbank cu apartamentul ipotecat pe 25 de ani rata pe luna este in medie 270 CHF dintre care 70CHF ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)