avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj,se poate deschide partaj daca divortul a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj,se poate deschide partaj daca divortul a fost pronuntat in urma cu un an jumatate?

casa este cumparata de unul dintre soti ,cu chitanta de mana,se poate deschide partaj daca are doar chitanta de mana?casa este cumparata de e4l in timpul casatoriei in urma cu 12 ani
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 19:58, 23 August 2012
Nu are importanta cand s-a pronuntat divortul. Partajul se poate efectua si dupa procedura divortului. Pentru faptul ca nu aveti un act autentic, este posibil ca instanta sa va solicite mai intai sa rezolvati problema proprietatii printr-o actiune in constatare functie de natura acelui act sub semnatura privata si apoi sa partajati.
multumesc ,dar el poate sa vanda casa fara ea?
Daca este pe chitanta de mana nu poate vinde decat sub aceeasi forma, dar nu poate fara sotie. Doar daca spune ca nu este casatorit, ceea ce se poate demonstra ca nu este adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu ambiguitati Emilia91 Emilia91 Am divortat acum 2 ani dar continui sa locuiesc cu fostul , in acelasi casa pe care am cumparat-o acum 20 de ani , proaspat casatoriti fiind. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Donatie casa in timpul divortului fara acordul sotiei anamaria0789 anamaria0789 Buna ziua as avea si eu o intrebare si asi fii foarte fericita daca asi si primi un raspuns. Sora mea se afla intr-un divorti si azi a aflat ca sotul ei a ... (vezi toată discuția)
Aparatament cumparat ianinte de casatorie dar intabulat dupa sabina492005 sabina492005 buna ziua am o situatie mai dificila am cumparat un apartament dar nu l-am intabulat inca pt ca l-am luat de la constructor si nu au iesit toate actele pt ... (vezi toată discuția)