avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

As dori sa stiu,daca, odata cu reluarea activitatii inainte de implinirea unui an a copilului, imi exprim optiunea de a beneficia de stimulentul de insertie mai as avea dreptul la reducerea programului de lucru la 6 ore si invers?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:26, 7 Septembrie 2012
1. Aceasta speta nu este reglementata in OUG 111/2010, in Normele de aplicare a ei sau in Ordinul MMFPS 1474/2011.

2. Dar avand in vedere ca perioada de somaj indemnizat este luata in calcul pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC parerea mea este ca pe timpul in care primiti indemnizatie de somaj puteti sa primiti si stimulentul de insertie.

3. Nu strica sa faceti o intrebare si la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC si stimulentul de insertie.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la munca mai devreme de 1 an/ timp partial? roxete roxete Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil de pana la un an (am optat pentru varianta concediului si indemnizatiei de un an) si doresc sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcere din ccc marybujiuta marybujiuta un cadru didactic titular se află în ccc până la data de 16 decembrie 2011, dar a făcut cerere să revină în activitate la 1 septembrie 2011. ... (vezi toată discuția)
Mame care alapteaza alicristina alicristina buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti ce drepturi are o mama care alapteaza si decide sa se intoarca la serviciu.(as dori ambele situatii: adica, si daca ... (vezi toată discuția)