Situatia este urmatoarea: proprietarul ultimului etaj a efectuat lucrari la aticul terasei (pe interior) de deasupra apartamentului sau. Lucrarea a fost efectuata fara autorizatie (si-a pus si "scartiaietoare", fara acordul Asociatiei de Proprietari si pe cheltuiala proprie.
Aceste pete nu apar la nici un alt proprietar ce locuieste la ultimul etaj.
Comitetul Executiv a pus problema astfel: sa aduca partea comuna asupra careia a efectuat lucrari fara autorizatie la starea initiala si apoi facem reparatia.
retineti acest aspect moral, sustin din putinul lor pe cei cativa proprietari care, desi au venituri indestulatoare, sunt restantieri. Mie mi se pare imoral sa se ceara acelor oameni cu venituri modeste sa suporte o cheltuiala consistenta pentru ca un proprietar s-a crezut la un moment dat stapan pe proprietatea comuna si, repet, dupa ce a vazut ca a dat gres, desi e restantier cu sume mari, cere celorlalti suport financiar.
Dumneavoastra ce parere aveti? Cand oamenii sunt saraci si nu au bani, e moral sa suporte fanteziile de mesterul Manole ale unui proprietar increzut?
eu nu am solicitat lamuriri in legatura cu aspectele morale ale situatiei ci in legatura cu cadrul legal.
~ final discuție ~