avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ,
As dori sa stiu daca in cazul in care concediu crestere copil se prelungeste de la 2 la 3 ani ( copil bolnav) se recalculeaza indemnizatia sau se mentine cea similara celor 2 ani. Am inteles ca mai nou la calcularea cuantumului indemnizatiei se tine cont si de valoarea tichetelor de masa, as dori sa stiu dac sunt in masura sa cer si o adeverinta cu valoarea tichetelor. Mentionez ca am nascut in 2010 si acum in 2012 fac prelungirea. Doresc sa stiu daca am dreptul la recalculare. Multumesc celor care-mi vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: Larisa-Lory , utilizator 15:34, 26 August 2012
1. Indemnizatia pentru CCC pana la 3 ani este aceeasi pe care ati avut-o si pana acum.

2. Valoarea tichetelor de masa se ia in calculul indemnizatiei pentru CCC de cand se face impozitarea lor.

3. Daca veti putea sau nu sa cereti recalcularea indemnizatiei pentru CCC trebuie sa intrebati la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
Va multumesc pentru raspuns. Inclinam sa cred ca asa va fi dar am sperat asa cum a fost aplicata legea cu 75% si la cele care au intrat in concediu inainte de 2011, poate ca in acelasi mod va fi si cu privire la tichetele de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul gresit indemnizatie crestere copil madalinanistor madalinanistor Buna ziua.In calculul indemnizatiei de crestere copil nu mi s-a luat in calcul valoarea bonurilor de masa ci numai venit net realizat in ultimele 12 luni. ... (vezi toată discuția)
Cum se va calcula plata concediului medical dupa incetarea ccc? andeiusa@yahoo.com andeiusa@yahoo.com Buna seara! As dori sa stiu cum se poate calcula plata concediului medical dupa implinirea celor 2 ani de CCC. Indemnizatia primita pe perioada acestor 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al doilea copil elainne28 elainne28 In mai 2008 am nascut primul copil pt care primesc indemnizatie de crestere a copilului. In iulie 2009 am nascut al doilea copil, aflandu-ma deja in CCC. ... (vezi toată discuția)