Spuneti-mi ce drepturi are tatal, dupa nasterea copilului sau, in cazul in care acesta nu mai are o relatie cu mama copilului si nici nu se implica pe perioada sarcinii sau pentru cele necesare dupa venirea pe lume a copilului.
Daca il recunoaste, poate cere custodie comuna?
am inteles.
atata timp cat el nu se implica prea mult, din nici un punct de vedere, dar il va recunoaste, ma gandesc ca am sanse de castig custodia totala, daca dovedesc ca nu a participat material pe timpul sarcinii si nici nu va participa, tot material, la nastere.
stiu. asta ma enerveaza f tare, ca i se da dreptul sa vina din an in paste, este foarte convenabil sa iti asumi o asa responsabilitate.
multumesc fumos inca o data. m-am lamurit.
Daca va recunoaste copilul, poate aparea si dupa 10 ani in viata lui, va obtine drepturile fara mari probleme.
Este si cazul meu, v-o spun din proprie experienta.
Nu a contribuit cu nici 1 leu, nu s-a interesat de cum creste, daca e sanatos sau nu, a aparut dupa 3 ani, si-a cerut drepturile si acum are program de vizita, vacante, etc. Plateste pensia atat cat vrea, dar "drepturile" lui sunt mai presus de obligatii, legea este asa cum este, deci...asteptati-va la surprize neplacute, daca este un tata ranchiunos si va dori sa va sicaneze.