avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat de mult conteaza referatul celor de la probatiune ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat de mult conteaza referatul celor de la probatiune intr-un proces penal?

Buna seara,

As dori sa stiu in ce masura influenteaza un proces ceea ce investigheaza persoana de la serviciul de probatiune?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 00:46, 27 August 2012
In ce sens va referiti?
In functie de acest referat instanta isi poate forma o parere despre persoana inculpatului si poate avea efect asupra individualizarii pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces, citatie Tz1ganu Tz1ganu Am o mare probelma va rog sa ma ajutati cu informatii Am primit o citatie de la curtea de apel Bacau si scrie asa: Subsemnatul...,este chemat in aceasta ... (vezi toată discuția)
Sunt posibili 2 ani cu suspendare sub supraveghere? andrama andrama Buna ziua. Este posibila o sentinta de 2 ani cu suspendare sub supraveghere sau numai in cazul sentintelor de 3 ani se impune masura supravegherii? Mai ... (vezi toată discuția)
Masura supravegerii prevazuta de art. 863 cod penal dodonica dodonica Cand in decizia penala se aplica art 863 cp, -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul de unde sa judecat cauza din Romania ... (vezi toată discuția)