avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modalitate acordare a unei sume de bani ca mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modalitate acordare a unei sume de bani ca mostenire

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate incheia la un notar un document prin care sa primesc din partea tatalui meu o suma de bani(sa-mi cumpar un bun) care sa fie considerata mostenire din partea lui.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 20:03, 27 August 2012
Puteti primi, dar nu ca mostenire, deoarece tatal dvs. nu a decedat. Poate sa va doneze suma respectiva, cu mentiunea ca o doneaza pentru cumpararea bunului pe care doriti sa il dobanditi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament in timpul casatoriei Ice_Age2011 Ice_Age2011 Buna ziua, As dori sfatul dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: Sunt casatorita cu sotul meu de 3 ani. Eu voi mosteni un apartament de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant de catre coproprietar, cu proprietar decedat Crissy13 Crissy13 Buna ziua . Mama mea doreste sa vanda un pamant la care proprietar in acte e trecut tatal meu ,decedat cu ani in urma. Ca sa vanda pamantul ,trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Renuntare la donatie contra unei sume todeamaria385 todeamaria385 Buna ziua Am si eu urmatoarea situatie, mama e mostenitoarea casei bunicilor si vrea sa mi-o doneze mie si surorii mele. Eu doresc sa renunt la partea mea de ... (vezi toată discuția)