avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reconstituire vechime in munca fostele CAP-uri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reconstituire vechime in munca fostele CAP-uri

buna ziua! va rog sa-mi spuneti cum poate fi reconstituita vechimea in munca pentru mama mea care a lucrat la CAP; mentinez ca nu se mai gasesc inscrisurile intrucat in timpul evenimentelor din 89 acestea s-au distrus.mama are "n" martori (inclusiv fosti ingineri) care pot proba ca a lucrat si si-a indeplinit norma de lucru.va rog sa-mi spuneti ce articole de lege ne pot fi de folos si ce avem de facut! multumesc!

Alte discuții în legătură

Reconstituire vechime in cadru cap ionel8219 ionel8219 din 10 ani de vechime,in cadrul cap-ului local,mama mea nu gaseste decat 2 pe numele de dra...restul de 8 neputand fi identificati.arhiva se sustine ca a ars o ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea vechimii in munca loredana.m loredana.m Buna seara, am urmatoarea problema: tatal meu este pensionat pe caz de boala, dar nu i s-a luat in considerare la calculul pensiei, 8 ani pe care i-a lucrat cu ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca nestampilat de unitatea emitenta - demonstrare vechime elf14 elf14 Buna ziua! O cunostinta se confrunta cu o problema. La depunerea dosarului de pensionare, a descoperit ca are carnetul de munca nestampilat si nesemnat de ... (vezi toată discuția)