avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor pentru proiecte finantate de Agentia Fondului de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor pentru proiecte finantate de Agentia Fondului de mediu

Care este baza legala pentru acordarea sporurilor pentru membriii echipei desemnati pentru implementarea unui proiect cu finantare nerambursabila de la AFM. Atentie nu fonduri europene!!!!

Alte discuții în legătură

Spor 75% gestionare fonduri europene!!!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Impreuna cu primarul am semnat un contract de finantare si atragere de fonduri europene nerambursabile in luna decembrie 2009 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Spor la salariu pentru implementare proiecte cu fonduri europene dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna ziua Este vre-un act normativ in vigoare care prevede ca functionarii publici, sau cei asimilati, care sunt implicati in implementarea unor proiecte cu ... (vezi toată discuția)
Spor membru echipă fonduri europene - primarie krom6 krom6 Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient ... (vezi toată discuția)