avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrebari pentru presedinte, ce facem mai departe?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrebari pentru presedinte, ce facem mai departe?

Presedintele asociatiei noastre plateste din banii nostri diverse prostii fara macar sa ne consulte, schimba aspectul proprietatii si alte abuzuri.
Am scris o scrisoare in care ne aratam nemultumirea si ii cerem informatii despre temeiul legal al actiunilor lui. In cit timp trebuie sa raspunda conform legii si ce sa facem daca nu ne raspunde? Mai mult ca sigur ca nu va raspunde dar trebuie intrebat el inainte de orice alte actiuni.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:10, 29 August 2012
Termenele de judecata sunt foarte indepartate, depui acum si ai termen peste 9-10 luni. Asa nu se mai face nici o treaba in tara asta dar incercam.
Stimata utilizatoare,aceasta autocompatimire si dezinteres in staruinta pentru aflarea adevarului si solutionare legala sunt o parte din motivele pentru care ne aflam in situatia generala actuala
Orice solutionare a unui litigiu care nu se poate face amiabil si partea interesata/vatamata intelege sa solicite implicarea autoritatilor obliga partile la asteptarea concluziilor dupa decaderea unui "termen rezonabil" .
Constientizati disproportia evidenta,intre bagajul de plangeri /actiuni adresate parchetului si numarul insuficient de personal
Dvs va exprimati nemultumirea fata de acordarea unor termene lungi..si acest imperdiment=
termen poate fi micsorat
Interesul dvs principal nu este obligatoriu instanta de judecata ,ci concluzia emisa de catre o autoritate care sa confirme faptele savarsite impotriva intereselor dvs ,astfel incat dvs eventual-daca mai apreciati util si necesar efortul ,sa puteti starui in actiune impotriva faptuitorului si in instanta unde sa solicitati acordarea de daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva asociatiei de proprietari sau a presedintelui mira55 mira55 Intr-o vizita de sambata, un apropiat mi-a relatat o serie de abuzuri petrecute in blocul in care locuieste (acordare de prime si marire de salariu fara ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata administratorul de bloc? StefaniaEmerson StefaniaEmerson Comitetul executiv nu misca un deget in fata abuzurilor administratorului PFA angajat cu contract. In aceasta situatie, eu ca beneficiar al serviciilor ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari care nu respecta legea. ciobanescu31 ciobanescu31 Buna ziua. Un locatar din condominiul din care fac parte, a dat asociatia in judecata pentru niste nereguli, constatate de el. In prima instanta, persoana ... (vezi toată discuția)