Am 17 ani si 8 luni, iar parintii mei nu sunt de acord cu prietenul meu, el are 20 . Ne ameninta mereu cu politia . Acum am ramas insarcinata . Daca vor merge la politie in aceste 4 luni, se poate considera corupere de minori ??
Parintii tai poate au dreptate , sau au un motiv intemeiat de nu-ti accepta prietenul
Cred ca esti prea tinara sa ai copii , si pune bine in balanta sentimentele prietenului tau, ca din gura e usor sa rezolvi multe , dar realitatea poate fi mai cruda
Si eu am o fata si de accea gindesc asa
Ar fi bine sa cumpanesti bine totul ,si sa-ti mai asculti si pariintii
Un copil implica multe , si iti inchizi viata in casa de f tinara
Asa vi se pare voua ca dragostea e mare , sinteti cu capul in nori , prea credeti ca tot ce zboara se maninca
Fa-ti o situatie , invata ca maritata o sa fii toata viata
Si e bine sa ai de partea ta parintii - care sint SINGURELE persoane din lume care te iubesc neconditionat si te invata de bine !
Decizia o iei tu , dar sa nu regreti mai tirziu
nu exista fapta penala asupra prietenului tau decat daca ea ar rezulta dint-una dintre situatile prevazute de lege asa cum le-a enumerat cineva mai sus ( prin abuz de incredere, promisiunea de casatorie, etc in speta de fata ). Daca tu nu ii faci plangere nu are nimeni ce sa-i faca!
pe de alta parte, e bine sa fi putin mai atenta la ce vor si parintii si sa cauti sa faci un compromis... sau nu!
Sa inteleg ca doamna hahabubu propune varianta in care trebuie sa faci un avort? Stie doamna hahabubu cu ce traume este posibil sa traiasca aceasta fata, toata viata, in urma unei astfel de decizii? Cred ca trebuie sa se ia in calcul si ce sentimente poarta acesti tineri in suflet.
Si cu toate acestea, fata din speta cerea un sfat juridic, nu cerea un sfat de viata .
Ma nu mesc willi
tyebowilli
ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)