avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie

Am o nelamurire. Am auzit la alte persoane si am citit si pe internet la anumite reportaje ca avocati pot face contestatie la la mandatul de arest preventiv. Daca nu a facut la primul manat de arest preventiv se poate face contestatie la prelungirea mandat de arest? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:20, 28 August 2012
Da ,se poate formula recurs impotriva incheierii de prelungire a masurii de arest preventiv ,in termen de 24 ore de la pronuntare.
Da, poate face si la prelungirea mandatului de arestare preventiva.

Poate face o data da si o data nu...dupa cum apreciaza.

Adica la prima prelungire sa nu declare recurs si la o alta prelungire sa declare recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac cu prilejul arestului preventiv eduuard eduuard Care este calea de atac la care se poate recurge in cazul masurii arestului preventiv luat in faza urmaririi penale? Se poate formula o contestatie in termen ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv mari30 mari30 Este legal daca s-a dispus retinere pentru 24 de ore la ora 02:00 noaptea ca mandatul de arest preventiv care s-a dispus in aceeasi zi la ora 18:40 sa fie dat ... (vezi toată discuția)