avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit neplatit casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit neplatit casa

datorii la administratia fiscala -impozite la casa pe mai multi ani si o amenda de vreo 6 ani .nu am servici ,nu am nici un venit ,nici macar ajutor social nu primesc deoarece sunt divortat ,fosta sotie are servici ,dar locuim in aceeasi curte . legea pentru stingerea datoriilor se aplica si la datoriile mele daca nu am bani sa platesc nici un ban ladatoriile acumulate

Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:32, 1 Septembrie 2012
Cu data de 01.07.2010, s-a hotarat sa fie inregistrate si cladirile care au fost construite fara autorizatie de constructie, deasemenea acest lucru a fost cuprins si in HCL primariei, problema ar fi de interpretare?

"2) Se datoreaza impozit pe cladiri si in cazul cladirilor care au fost construite fara autorizatie de construire."

Amenda veti lua din partea celor de la Impozite si taxe pentru nedeclarare in termen de 30 zile de la finalizare, daca vor tine cont de faptul ca aceste cladiri pot fi declarate, in mod normal nu ar trebui sa va mai trimita la Inspectoratul in constructie, daca va trimit, atunci veti lua si de la ei amenda.

Articolul mentionat de dvs, va este de folos, trebuie sa urmariti dupa ce achitati sa fie scazut debitul prima data, cel mai bine solicitati nota de plata inainte si dupa achitarea debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati - impozitare constructie nefinalizata puiuanca puiuanca autorizatia construtiei casei a epirat in martie trebuia sa fiu cumva instiintat de primarie printro srisoare?mi-au trimis impozit pe casa si casa nu are ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)
Impozit casa ContSters332251 ContSters332251 buna,am construit o casa in rosu in 2007,in fiecare an am mers la primarie reinoind autorizatia de constructie,nereusind sa terminam casa,e o casa in rosu ... (vezi toată discuția)