avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere intreprindere individuala

Buna ziua!Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine si sa-mi spune-ti ce pasi trebuie sa urmez ptr a inchide intreprinderea familiala.Am predat memoria fiscala la anaf si vreau sa stiu dupa ce depun actele de inchidere la onrc ce trebuie sa mai fac ?Nu sunt platitoarede tva iar pe anul trecul sunt pe pierdere cu profitul... Va rog sa-mi spune-ti ce acte mai trebuie depuse la anaf dupa ce rezolv inchiderea la onrc?si daca mai am ceva de facut dupa acesti pasi.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pe o perioada de timp xemina xemina Buna ziua am o intreprindere individuala din 2010 care are insa datorii si nu o pot inchide,dar nu mai lucrez pe ea am predat memoria casei de marcat ,am ... (vezi toată discuția)
Atunci când nu folosești pfa-ul 5 ani acesta va fi radiat? 2nel 2nel Buna ziua! Este adevărat că atunci când nu folosești PFA-ul 5 ani, acesta va fi radiat? Am aflat de curând, de la ANAF că trebuie să depun ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)