Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 florindbro	                   

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema arzatoare pentru mine.
Sunt trimis pentru cerceteri pentru inselaciune in executarea unui contract de leasing art.215 ... (vezi toată discuția)
	                    florindbro	                   

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema arzatoare pentru mine.
Sunt trimis pentru cerceteri pentru inselaciune in executarea unui contract de leasing art.215 ... (vezi toată discuția)

HIMHIM	                   

Am o societate de transport avand in dotare doua capuri tractor achizitionate in sistem de leasing extern.
Care sunt procedurile de urmat pentru a preda ... (vezi toată discuția)
	                    HIMHIM	                   

Am o societate de transport avand in dotare doua capuri tractor achizitionate in sistem de leasing extern.
Care sunt procedurile de urmat pentru a preda ... (vezi toată discuția)

florindbro	                   

Am o rugaminte mare la dumneavoastra.
Cum poti cere organelor de urmarire penala, in calitate de parte vatamata, ca sa-ti fie recuperat in natura bunul pentru ... (vezi toată discuția)
	                    florindbro	                   

Am o rugaminte mare la dumneavoastra.
Cum poti cere organelor de urmarire penala, in calitate de parte vatamata, ca sa-ti fie recuperat in natura bunul pentru ... (vezi toată discuția)