Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
~ final discuție ~
 monalisaalina	                   

Buna seara,as dori o parere avizata,un sfat,daca imprumutul cu o suma considerabila....s-a facut fara acte ,as avea castig in instanta doar cu martori?exista ... (vezi toată discuția)
	                    monalisaalina	                   

Buna seara,as dori o parere avizata,un sfat,daca imprumutul cu o suma considerabila....s-a facut fara acte ,as avea castig in instanta doar cu martori?exista ... (vezi toată discuția)

gior	                   

La judecarea partajului,la fond, instanta a dat o solutie care nu este corecta.
Si anume,
-fosta sotie trebuia sa imparta cu mine o suma de bani 93000 ... (vezi toată discuția)
	                    gior	                   

La judecarea partajului,la fond, instanta a dat o solutie care nu este corecta.
Si anume,
-fosta sotie trebuia sa imparta cu mine o suma de bani 93000 ... (vezi toată discuția)

bogobogobogo	                   

Buna ziua
  Am imprumutat un \"prieten\" cu suma de 1.800 RON dar, nu am facut niciun act. Dar erau de fata alte doua persoane martori.Acum se face ca nici ... (vezi toată discuția)
	                    bogobogobogo	                   

Buna ziua
  Am imprumutat un \"prieten\" cu suma de 1.800 RON dar, nu am facut niciun act. Dar erau de fata alte doua persoane martori.Acum se face ca nici ... (vezi toată discuția)