ContSters259670 
	    	Utilizator

ContSters259670 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 doiina	                   

sunt administrator si asociat intr-o firma cu datorii catre stat,dar nu m-am ocupat personal de problemele firmei ,nu am avut nici profit,doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
	                    doiina	                   

sunt administrator si asociat intr-o firma cu datorii catre stat,dar nu m-am ocupat personal de problemele firmei ,nu am avut nici profit,doresc sa ma ... (vezi toată discuția)

mirelag71	                   

e ciudat termenul, dar asa este indicat in sentinta comunicată, m-ar interesa ce alte mijloace de proba sa folosesc pentru a ma face inteles ca nu am intocmit ... (vezi toată discuția)
	                    mirelag71	                   

e ciudat termenul, dar asa este indicat in sentinta comunicată, m-ar interesa ce alte mijloace de proba sa folosesc pentru a ma face inteles ca nu am intocmit ... (vezi toată discuția)

mioara2012	                   

Buna ziua.
Ieri sora mea a avut un proces pentru falimentul unei societati unde ea are calitatea de administrator.
Toata lumea se astepta ca sa se termine ... (vezi toată discuția)
	                    mioara2012	                   

Buna ziua.
Ieri sora mea a avut un proces pentru falimentul unei societati unde ea are calitatea de administrator.
Toata lumea se astepta ca sa se termine ... (vezi toată discuția)