avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu o firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu o firma de recuperare

am luat un credit de la banca cu credit ipotecar,momentan sunt cu ratele la zii dar acum 3ani am avut probleme cu locu de munca,am intarziat la banca 3luni,dupa care am dat 1000eur dar ei au cerut 600eur.Problema este ca banca au dat creanta la firma de recuperare fara sa ma anunte si pe mine,acuma am primit de la firma de recuperari o notificare in care cere sa restituez toata suma de 1600eur din 1750eur dar eu nu am acesti bani.Momental eu dau rata de 200eur.Ce pot sa fac.Sunt cu ratele la ziii(rog un raspuns)

[ am editat numele societatilor implicate]
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 09:14, 6 Septembrie 2012
Daca banca a declarat creditul scadent anticipat pt ca nu ati respectat contractul, nu mai e vb de rate asa cum le-ati avut. Intelegeti-va cu firma de recuperare sa achitati cat datorati esalonat, sa nu ajungeti sa fiti executat silit mai ales ca ziceti ca ati si garantat cu casa. ( pt 1700 de euro ? :-/ )
Firma de recuperare ar trebui sa faca dovada ca e noul dvs creditor, ca e indreptatita sa va ceara bani, iar intelegerea la care ajungeti ar trebui s-o faceti in scris
adica ce incelegere sa fac cu firma de recuperare.Ma cerut sa dau 1500eur si sa cad cu ei la o incelegere cu un nou plan de rambursare,dar nu am acesti bani
Pana la urma de ce suma e vb ? cat datorati ?
1600eur
Pai daca v-au propus un nou plan de rambursare, aveti sansa sa nu va ceara sa restituiti lunar mai mult decat cei 200 de EUR pe care ii achitati in prezent.

Alte discuții în legătură

Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar ypohs ypohs In 2008 am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca de 25.000eur ,am fost cu plata ratelor la zi pana in 2011 dupa care am incetat plata ratelor ne mai ... (vezi toată discuția)