avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata credit

Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la 65000lei.

Intrebare: doresc reluarea platilor (printr o discutie amiabila) dar am nevoie de un mediator care sa imi reduca valoarea acestor dobanzi cat mai mult posibil si sa negocieze un sistem de rate cat mai convenabil.
cam cat de mult pot fi reduse aceste dobanzi? si cam la ce plan de esalonare s-ar putea ajunge? mentionez ca momentan dosarul de credit se afla la o firma de recuperari creante

multumesc


[ am editat numele societatilor implicate]
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:33, 16 Februarie 2013
incearca mai bine o recreditare printr-o alta banca, mai precis negociaza reducerea dobanzilor conditionata de plata integrala a creditului si a dobanzilor micsorate prin preluarea creditului de catre o alta banca , gen ING etc
multumesc pentru sfat dar nu am venituri pentru contractatea unui nou credit...
nu e vorba de contractarea unui nou credit ci de recreditare...preluarea creditului existent de o alta banca......pt banca la care aveti creditul s-ar putea sa fie avantajos sa accepte reducerea dobanzilor in schimbul platiii integrale a creditului si a dobanzilor reduse de catre o alta banca care preia creditul si care poate va ofera o dobanda cu mult mai mica
am inteles ideea dar credeti ca ma baga cineva - vreo banca - in seama avand in vedere ca nu am venituri?
Din pacate aveti dreptate @ancut, nicio banca. Puteti incerca o negociere cu firma de recuperari direct sau sa-i invitati la mediere.
Aveti bunuri in proprietate, aveti ce pierde ?
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firma de recuperare timofticiuc timofticiuc am luat un credit de la banca cu credit ipotecar,momentan sunt cu ratele la zii dar acum 3ani am avut probleme cu locu de munca,am intarziat la banca ... (vezi toată discuția)
Negociere cu firma de recuperare - merita ??? ko_ny ko_ny Pe scurt , situatia sta cam asa: credit de nevoi personale contractat in 2008, platit 2 ani la zi, in 2010 am intrat in imposibilitate de plata.Orice negocire ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent-!!!!!!!!!!!! laura_75 laura_75 cred ca am gresit si am postat mesajul in alta parte .buna ziua am si eu o problema .am avut 2 credite la bcr care acum au fost vandute la o firma de ... (vezi toată discuția)