avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Agent Comercial-solduri restante
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Agent Comercial-solduri restante

Lucrez ca agent comercial la o firma de distributie,in ce consta activitatea mea? Iau comenzile de la clientii existenti in portofoliu,firma livreaza marfa in baza unei factrui, iar dupa un anumit termen de plata incasez contravaloarea facturii.
Problema vine acuma: am cativa clienti care au inchis activitatea si au ramas cu facturi neachitate.Ma poate obliga firma sa platesc eu soldurile respective?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 12:48, 2 Septembrie 2012
Nu, societatea unde lucrati trebuie sa se indrepte impotriva respectivelor societati, pentru recuperarea debitelor.(daca mai au de unde evident)
V-ar putea obliga sa platiti doar daca ati fi incasat banii de la firmele respective si i-ati fi insusit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent comercial-solduri restante postolachi postolachi Lucrez ca agent comercial la o firma de distributie,in ce consta activitatea mea? Iau comenzile de la clientii existenti in portofoliu,firma livreaza marfa in ... (vezi toată discuția)
Am un contract de munca nesemnat de mine dar care este inregistrat la itm, nu am fisa medicala facuta, sunt luata din somaj, acum vor sa ma oblige sa-mi dau demisia. carmen.dochiu carmen.dochiu Am un contract de munca nesemnat de mine dar inregistrat la ITM, nu am fisa medicala si cazier facute la angajare, sunt preluata din somaj dar nu beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv la nivel de ramura vio m vio m Buna ziua !Va rog,daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna,daca exista contract colectiv de munca la nivel de ramura(sector de activitate)pentru cod CAEN1107. ... (vezi toată discuția)