Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 violetseea	                   

familiile monoparentale sunt protejati de lege in cazul reducerii de personal? (vezi toată discuția)
	                    violetseea	                   

familiile monoparentale sunt protejati de lege in cazul reducerii de personal? (vezi toată discuția)

just_florence08	                   

Buna ziua! As vrea sa aflu care sunt criteriile in cazul desfacerii contractului de munca. Concret, am hepatita C, urmez un tratament  si sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
	                    just_florence08	                   

Buna ziua! As vrea sa aflu care sunt criteriile in cazul desfacerii contractului de munca. Concret, am hepatita C, urmez un tratament  si sunt in concediu ... (vezi toată discuția)

Damiru	                   

Am lusrat la CFR si in urma disponiobilizarii in preavizul de 20 de zile mi-a fost comunicat faptul ca trebuie sa stau 8 ore !
Nu exista o lista minima de ... (vezi toată discuția)
	                    Damiru	                   

Am lusrat la CFR si in urma disponiobilizarii in preavizul de 20 de zile mi-a fost comunicat faptul ca trebuie sa stau 8 ore !
Nu exista o lista minima de ... (vezi toată discuția)