avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea dupa parintii decedati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea dupa parintii decedati

Suntem 3 frati si o sora. Parintii sunt decedati. Sora si unul dintre frati imi cedeaza mie partea lor. Ce fac cu celalalt frate care nu vrea sa cedezi la niciunul. Nu a contribuit dupa decesul parintilor cu nimic. Se poate sa nu dezbatem succesiunea de niciun fel? Ne poate ataca in instanta in favoarea lui deschizand el succesiunea? Cum pot face sa fie in favoarea mea? Eu detin si cele 3 ha de pamant. Eu platesc impozit pe casa la primarie. Tot eu ma ocup si de parintii decedati. Astept raspuns!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 00:10, 4 Septembrie 2012
Dezbateti succesiunea,si fratele care nu vrea sa cedeze la dreptul sau nu poate sa va dea daca nu vrea,doar ceilalti 2 ( sora si fratele inimos)
Dupa succesiune,fiecare va plati la primarie taxe si impozite dupa cota pe care o are,asadar nu veti mai plati tot la primarie,doar ce e al dvs.
Va multumesc f mult pt raspuns! As mai avea o intrebare: In aceasta casa a parintilor a locuit al IV-lea frate nefiind casatorit, neavand familie. Anul asta pe data de 19 august (recent) a decedat fiind inmormantat tot de mn. Cn are dreptul la lucrurile cei apartineau lui? Mentionez ca el detinea din casa parinteasca 3/4 ca mostenire. Mii de multumiri!!!
partea sau mai bine zis,mostenitorii acestui frate decedat sunt fratii lui,toti la un loc. Veti dezbate succesiunea si dupa acest frate decedat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedarea in favoarea unei parti dragoflori dragoflori Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care ultimul parinte a decedat in 2005, vreau sa deschid succesiunea, mai am o singura sora si ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune,costuri si pasii ce trebuiesc parcursi cristi091974 cristi091974 Buna seara, Am avut o bunica care a decedat saptamana trecuta la varsta de 91 de ani.In anul 1987 a facut un testament (legalizat la notar) in care ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire gcolotin gcolotin Parintii au murit in 1997- mama, respectiv 1999-tata si am primit scrisoare de la primaria localitatii lor de domiciliu, la data de 8 martie 2013 precum ca am ... (vezi toată discuția)