Locuiesc in chirie si posed contract de inchiriere inregistrat la Finante. Proprietarul nu mi-a facut punerea in posesie, cf NCC/2011 si nu imi permite accesul la baie si bucatarie (ambele situate in alt corp de cladire din aceeasi curte). Mentionez ca "Öbiectul contractului il reprezinta inchirierea imobilului situat la adresa ........... ." adica a intregii curti si a spatiilor aferente, cu alte cuvinte. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Sunt indreptatit, in baza contractului de inchiriere, sa sparg usa pentru a putea folosi baia si bucataria? Va rog sa ma ajutati, intrucat situatia financiara nu imi permite sa angajez un avocat.
In situatia mentionata,in care de la inceputul contractului locatorul impune restrictii,este de preferat sa analizati responsabil situatia si pentru a preintampina si alte situatii neplacute ,fie clarificati concret cu acesta aspectele cu care va confruntati fie este de preferat sa va asumati responsabilitatea rezilierii contractului motivat de imposibilitatea utilizarii spatiului inchiriat ca urmare a restrictiilor dispuse de locator
Contract inchiriere
elkoep
Locuiesc in chirie si posed contract de inchiriere inregistrat la Finante. Proprietarul nu mi-a facut punerea in posesie, cf NCC/2011 si nu imi permite accesul ... (vezi toată discuția)