avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

sotia mea a mostenit o casa dupa decesul parintilor ei pe care am renovat-o si urmeaza sa ne mutam in ea.Problema e ca peste tot incerc sa umblu eu {cablu tv,electrica ,canal ,gaze etc.}iar eu nefiind trecut in CF [este singura mostenitoare} intampin greutati in depunerea cererilor si rezolvarea acestor nevoi.Vreausa stiu cum pot fi trecut in CF,sau daca o declaratie notariala m-ar ajuta la rezolvarea problemelor.Care ar fi avantaje sau dezavantaje din partea unuia sau altuia {la cele doua variante} ?.Mentionez ca nu se pune problema unui joc ascuns sau meschin din partea mea.Va multumesc.:
Cel mai recent răspuns: Tifigiu Laura , Consilier juridic 08:30, 5 Septembrie 2012
Veti merge la notar pt a va imputernici sa va ocupati de lucrurile astea, nu va trece in cartea funciara.
Trebuie ca mama dvs sa va imputerniceasca pentru a putea facece demersurile necasare. Asadar mergeti cu mama dvs la un notar pentru intocmirea unei procuri, si pe baza acesteia puteti sa depuneti cererile pentru gaze, electrica etc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
Tifigiu Laura, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare imobil neagu georgiana neagu georgiana impreuna cu sora mea suntem mostenitoarele unui imobil,pe care am dori sa il vindem.care sunt actele necesare vinzarii? (vezi toată discuția)
Vanzare locuinta klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! Doresc sa stiu ce conditii si reguli sunt, din punct de vedere fiscal si juridic, la vanzarea locuintei. Mentionez ca sunt interesata de vanzarea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu dezbatem succesiunea? nectarya nectarya Buna ziua, In urma decesului tatalui am ramas trei mostenitoare a unui imobil (eu, mama si sora). Initial am dorit sa depunem actele in vederea dezbaterii ... (vezi toată discuția)