avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... transfer condamnat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

transfer condamnat

daca o pers este condamnata in italia si el are un mandat de executare definitiva in romania,poate fi transferat din italia in romania si sa se faca contopire de pedepse?multumesc
contopirea se cere acolo unde isi excuta pedeapsa principala
Se poate face transferul condamnatului în România, în vederea executării pedepsei. Cât priveşte contopirea, depinde dacă este vorba despre fapte concurente, acest lucru ar putea fi posibil.
este deja condamnat si are mandat in romania din 2007 si acuma a fost judecat in italia pentru alta fapta,acuma nu stiu care este pedeapsa principala banuiesc ca este asta de aici , va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
florin_tzache, utilizator
Daca va fi transferat in Romania si pedepsele sunt concurente se poate face contopirea pedepselor.
La fel ar putea face contopirea si in Italia daca legislatia tarii o permite.
In acest caz insa lucrurile ar putea fi mai complicate deoarece trebuie stiut exact ce prevede legislatia italiana...
Buna seara,o persoana care a fost urmarita international un timp de 6 ani si acum sa predat pentru executarea pedepsei de trei ani pentru evaziune fiscala,cat timp va sta in detentie ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Contopire dupa eliberarea conditionata, se poate? nans nans Buna ziua, As avea si eu o nelamurire, si anume: daca o persoana se afla acum in executarea unei pedepse de 4 ani, pentru o fapta de inselaciune, iar in ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei si eliberare conditionata elena_h elena_h Buna seara, logodnicul meu a avut o condamnare anterioara d 1 an si jumatate cu suspendare din care a executat 4 luni iar acum pentru ca a fost condamnat din ... (vezi toată discuția)