avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Baza de impozitare a venitului pentru profesii liberale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Baza de impozitare a venitului pentru profesii liberale

Va rog sa precizati daca la calculul impozitului pe venit in cazul profesiilor liberale / activitatilor independente - medic de familie, baza de calcul a impozitului pe venit include sau nu contributiile sociale. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ghcar , utilizator 08:47, 10 Septembrie 2012
Nu cred ca ati platit impozitul pe venit in acelasi cont cu contributiile(pensii, sanatate). Au fost si sunt bugete distincte
Asa este, aveti dreptate ! dar daca cititi cu atentie ce am scris "aceste contributii, platite acum printr-o singura foaie de varsamant ..." rezulta clar ca ma refer numai la contributii, nu si la impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Am si eu o intrebare. Orice societate comerciala este platitoare de impozit pe profit? Multumesc anticipat. adresa mea este: mitrache_v@yahoo.com (vezi toată discuția)
Retinere cass din doua surse Marian_Belascu Marian_Belascu Buna ziua, Sunt angajat la SC E SA dar si PFA (profesii liberale). Problema mea este ca aceste contributii de asigurari sociale si sanatate sunt retinute din ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire angelatudor angelatudor Ca persoana fizica am in proprietate( cu sotul meu) un apartament in care ,cu contract de comodat, imi desfasor activitatea ca medic (cabinet stomatologic ... (vezi toată discuția)