avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subventie pentru absolvent 2012
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventie pentru absolvent 2012

Iata ce nelamuriri am:
Ce inseamna post vacant, daca angajatorul hotaraste ca societatea lui are nevoie de un manager de resurse umane poate infiinta acest post in vederea angajarii unui proaspat absolvent?
sa incadreze absolventi, pe perioada nedeterminata numai pe posturi vacante. Nu sunt considerate posturi vacante posturile care au fost reinfiintate dupa mai putin de 6 luni de la data incetarii raporturilor de munca sau de serviciu pe motivul reducerii personalului.

Un proaspat absolvent poate fi denumit acela care a terminat in 2012 un master dar are totusi 11 ani de munca pana in 2011. Poate avea drepturile cuvenite unui proaspat absolvent daca anterior a fost angajat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:10, 7 Septembrie 2012
1. - Post vacant este acela care este cuprins in organigrama si nu este ocupat.
- Organigrama se poate schimba oricand adica poate aparea oricand un post disponibil si neocupat.
- Poate oricand sa declare vacant postul de manager RU prin "Lista locurilor de munca vacante" pe care o depune la Agentia de Somaj.

2. Chiar daca are 11 ani vechime este proaspat absolvent daca a absolvit forma respectiva de invatamant in ultimele 12 luni (ultima promotie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noi angajari efectuate dupa reducerile de personal aemilia aemilia Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la efectuarea de noi angajari in urma reducerilor de personal determinate de desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate art. 80 legea 76/2002 Iuliana Preda Iuliana Preda Buna seara, Sunt angajat in momentul de fata in cadrul unei societati comerciale private ca si agent vanzari, avand incadrarea corespunzatoare studiilor medii ... (vezi toată discuția)
Infiintare post manager dupa reorganizare mirela teodora mirela teodora După restructurarea din august am desfiinţat posturile vacante din instituţie. Acum, trebuie să angajăm un manager public, absolvent al Proiectului ... (vezi toată discuția)