avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata pensie la stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata pensie la stat

As dori sa platesc in Dej jud Cluj contributia lunara la pensie pentru sora mea care este plecata din tara si are contract de asigurari sociale in Oradea jud.Bihor. Se poate face plata la Administratia financiara Dej?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lnegreanu , utilizator 18:41, 8 Septembrie 2012
Daca aveti contul in care trebuie sa depuneti banii la Oradea o puteti face direct din contul bancar al dvs. sau la Adm.financiara din Dej.
Multumesc frumos! La multi ani tuturor Mariilor!
Mie mi s-a spus, e drep inainte de 1 iulie 2012, ca numai la Oradea pot plati.
Nu mi s-a parut logic.
Deci se poate face plata si online din cont fara sa umbli pe drumuri?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se poate anula vechimea? cristi_225 cristi_225 Locuiesc in Oradea si sunt angajat la o firma cu sediul in Cluj. Sunt angajat din 20 Noiembrie 2009, se desfiinteaza postul in 1 Iulie, iar eu nu voi mai fi ... (vezi toată discuția)
Plata salarii creatza_70 creatza_70 Buna ziua! O firma cu sediul in Bucuresti are salariati in jud. Cluj, in urma castigarii unei licitatii. Cum o singura salariata are card bancar (fiind ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere genarul genarul Daca un contract de inchiriere a fost incheiat pe o perioada de 12 luni si a fost si inregistrat la administratia financiara, s-au platit si impozitele legale ... (vezi toată discuția)