avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posesie Canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posesie Canabis

Am fost prins in timp ce cumparam cantitatea de 10 g canabis (pentru consum propriu). Atat eu cat si dealerul am fost dusi la sectia de politie, unde am dat o declaratie cu privire la cele intamplate. De la sectia de politie, am fost dusi la sediul BCCO, unde am mai dat o declaratie.
Mi-au dat drumul acasa, mentionandu-mi faptul ca urmeaza sa fiu contactat telefonic, pentru a ma prezenta din nou la sediul BCCO. Politistul de la BCCO mi-a spus sa ii dau detalii despre alti dealeri. Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac? Va trebui sa ma prezint cu un avocat cand ma vor chema?

Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns (desi este ora 4 dimineata). Voi incerca sa fac alegerea potrivita in ceea ce priveste avocatul.
Voi reveni cu detalii. Sper ca acest thread sa fie de folos si altora in situatii similare cu a mea.
Sa auzim de bine!
vexxh a scris:

Imi puteti spune ce tarife se practica pentru aceste spete?
Partea financiara este destul de importanta. Va multumesc anticipat!

Avocatii practica onorarii si nu tarife!!!

:P

Onorariile sunt confidentiale si se stabilesc dupa un contact direct cu clientul, dupa studierea actelor tinand cont de o serie de factori specifici fiecarui caz in parte, cum ar fi: complexitatea cauzei, volumul de munca necesar pentru rezolvarea spetei, specializarea avocatului respectiv, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la bcco sarah1985 sarah1985 Buna ziua. Am gasit in usa o citatie de la Politie, mentionandu-se ca sunt chemata la audieri in calitate de martor. M-a socat departamentul care ma cheama la ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana Jynx Jynx Am fost prins consumand iarba, detineam la mine inca o 'tigara', in total o cantitate de 0.5 grame. Am semnat procesul verbal, am cooperat cu agentii. Am fost ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot mt1 mt1 Buna ziua! Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat ... (vezi toată discuția)