avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot refuza o echipa de control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot refuza o echipa de control ITM

La o firma in ultimul an a venit aceiasi inspectoare itm de patru ori, ceea ce mi se pare deja super ciudat. Cum pot sa refuz inspectorul itm, motivand acesta situatie, ca a venit numai ea in control. Pot cere un alt inspector?
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 12:58, 10 Septembrie 2012
Puteti sesiza Inspectia Muncii - for superior ITM-ului ...
Am eu un email de la Inspectia Muncii care spune ca nu se ocupa cu controalele ITM, care in schimb atesta prin faptul ca era trimisa si catre ITM, ca nici ITM nu se ocupa cu controalele, dar nici Inspectia Muncii care supervizeaza ITM nu se ocupa sa controleze ce face ITM :)

Daca va intereseaza sa-i confruntati cu propria decizie...
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
justice123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata salariu diana-calinescu diana-calinescu Sunt angajat al unei firme de cadastru din luna mai. Am primit salariul timp de 2 luni iar din luna iulie mi se refuza plata. Cartea de munca imi merge in ... (vezi toată discuția)
Munca "la negru" i0n i0n va salut, am un prieten care lucreaza de 7 ani intr-o societate comerciala, obiect de activitate presa scrisa; are cartea de munca intr-un alt loc, iar de ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut??? colmark colmark Ce e de facut, cand dupa 4 luni de munca, ceri o adeverinta de la locul de munca si afli ca nu esti incadrat sub nicio forma legala (muncesti la negru)? (vezi toată discuția)