avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reziliere contract de concesiune
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reziliere contract de concesiune

Rezilierea unui contract de concesiune al carui obiectiv nu a fost realizat in termenul legal este hotarata si aplicata de primarul orasului , fara hotararea Consiliului Local? Din cate stiu eu , conform Legii 215/2001 ar trebui hotarare de Consiliu local, insa, oficiul juridic al institutiei sustine faptul ca nu , nu trebuie, ca , fiind vorba despre un contract , o poate face primarul. Va rog un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 12:32, 10 Septembrie 2012
Asa cum concesiunea respectiva s-a facut in baza unei HCL , ar fi normal ca aprobarea rezilierii respectivului contract de concesiune sa se faca tot prin HCL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog urgent - pierdere valabilitate concesiune miki_M miki_M Conform art.36 , alin.1 si alin.2 din Legea 50/1991 , daca in termen de 1 an de la incheierea contractului de concesiune nu se solicita autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Consiliul local nu poate fi reprezentat decat de un "ales" ? juristu X juristu X M-am contrazis cu cativa oameni din administratia publica, ei sustinand ca un Consiliu Local nu poate fi reprezentat, in afara de reprezentarea in instanta - ... (vezi toată discuția)
Rezilere contract concesiune ile@n@ ile@n@ Buna ziua Am o problema , daca ma poate lamuri cineva In baza unei hotarari a consiliului local s-a hotarat concesiunarea unei suprefete de teren unei firme ... (vezi toată discuția)