avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM timp partial

Buna ziua,

Pot fi angajate doua persoane pe un singur post : una cu CIM cu norma intreaga pe durata neteterminata si una cu CIM cu timp partial pe durata determinata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 10 Septembrie 2012
Nu in niciun cvaz pe acelasi post.
Postul - reprezintă ansamblul obiectivelor, sarcinilor, competenţelor şi responsabilităţilor ce revin unui salariat în mod organizat şi permanent la un loc de muncă.
daca este un singur post , atunci nu aveti cum sa angajati doua persoane pe acelasi post .. in cazul in care numarul posturilor este de cel putin doua , atunci este posibil acest lucru.
Am 10 posturi de sudor, dar niciunul liber. Se mai poate?
In acest caz, este posibil ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contracte de munca a cate 4 ore fiecare, .... oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti - daca intr-o institutie publica un salariat poate avea 2 contracte de munca, a cate 4 ore fiecare, platit pentru ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca la acelasi angajator filipl filipl Buna ziua, Doresc sa va intreb daca o persoana angajata la o institutie bugetara cu o norma de baza , poate participa la concurs pentru inca 0,5 norma pe ... (vezi toată discuția)
Doua fise de post, un singur contract individual de munca iuliachirita iuliachirita Buna ziua, Daca am doua fise de post diferite, sunt obligata sa am si doua CIM diferite? Multumesc. (vezi toată discuția)