avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua. puteti sa-mi spuneti, va rog, o prima consultatie la un executor judecatoresc ce tarif ar putea avea? Ce tarife se practica pentru a pune in executare un apartament in urma neplatii pensiei alimentare?
VA multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:38, 10 Septembrie 2012
Pentru creantele in valoare de pana la 50.000 lei inclusiv, onorariul maxim ramane in cuantum de 10% din suma reprezentand valoarea creantei ce face obiectul executarii silite.
Pentru creantele care depasesc aceasta valoare, onorariilor vor fi calculate dupa cum urmeaza:
 pentru creantele in valoare de peste 50.000 lei, dar pana la 80.000 lei inclusiv, onorariul maxim este de 5.000 lei plus un procent de pana la 3% din suma ce depaseste 50.000 lei din valoarea creantei ce face obiectul executarii silite.
 pentru creantele in valoare de peste 80.000 lei, dar pana la 100.000 lei inclusiv, onorariul maxim este de 5.900 lei plus un procent de pana la 2% din suma ce depaseste 80.000 lei din valoarea creantei ce face obiectul executarii silite;
 pentru creantele in valoare de peste 100.000 lei, onorariul maxim este de 6.300 lei plus un procent de pana la 1% din suma ce depaseste 100.000 lei din valoarea creantei ce face obiectul executarii silite.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara spanu83 spanu83 Buna ziua, puteti sa mi spuneti va rog unde as putea face plangere pentru neplata pensiei alimentare(din 2007) si pentru majorarea acesteia.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pensia alimentara claudyta claudyta buna ziua .am revenit din nou cu aceeasi problema ,neplata pensiei alimentare. fostul sot nu plateste pensie la cei doi copii de trei ani jumatate.si nimeni ... (vezi toată discuția)
aplicare hotarari judecatoresti in strainatate soaresiluna soaresiluna Buna seara. Imi puteti spune si mie care sunt pasii care trebuie urmati pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva in italia pentru neplata ... (vezi toată discuția)