avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare utilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare utilitati

buna seara,

am cumparat un teren, intravilan, cu toate utilitatile la strada.nu am reusit din in acest moment sa ma racordez la utilitati pentru ca vecinii nu ma lasa (unii dintre ei).exista vreo cale legala prin care as putea sa ii fortez pentru semnatura?multumesc
Cel mai recent răspuns: cata_t , utilizator 12:16, 13 Septembrie 2012
Pe ce motiv nu va semneaza? Se poate rezolva numai prin instanta.
buna motivul ar fi ca ne-am certat de ceva timp, insa mie nu mi se pare acesta un motiv plauzibil.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
cata_t, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la utilități casa fără autorizatie ContSters424337 ContSters424337 Bună ziua. Mă confrunt cu o problema destul de des întâlnită însă momentan sunt fără rezolvare. Am construit o casa fără autorizație de ... (vezi toată discuția)
Racord rețea energie electrică proverex proverex Casa mea este pe un teren cu acces comun privat cu mai multi vecini. Pentru racordarea casei mele la reteaua electrica apartinand SC Electrica SA , mi s-a ... (vezi toată discuția)
Probeme obtinere acord pentru centrala termica(vecina indaratnica) Miruna Elena Miruna Elena Buna ziua, problema mea este urmatoarea: familia mea a ramas singura din scara fara centrala termica, drept pentru care am fost debransati de la incalzire acum ... (vezi toată discuția)