avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... informare clienti fuziune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

informare clienti fuziune

Buna ziua,

In cazul unei fuziuni prin absorbtie exista obligatia de a informare pentru furnizorii,clientii, autoritatile statului cu care exista relatii...Aceasta nota de informare poate fi facuta inainte de obtinerea hotararii si ce anume trebuie sa contina ca si elemente esentiale?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:31, 12 Septembrie 2012
Nu am gasit nicaieri in lege(31/1990) ca ar fi obligatorie o asemenea actiune, in fond de aceea se publica proiectul de fuziune in Monitorul Oficial, pentru a fi opozabil tertilor, mai mult din respect fata de clienti, furnizori, etc. as face-o eu personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionari persoane juridice fuzioneaza hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa imi dati sfaturi ce trebuie facut in cazul in care la o SA sunt 2 actionari, persoane juridice straine, care fuzioneaza. Ma ... (vezi toată discuția)
Trebuie neaparat sa public o hotarare in mo?? adela05 adela05 1. Daca am o HAGEA prin care se stabileste indemnizatia administratorilor intr-un SA, pentru participarea la sedintele consiliului de administratie, este ... (vezi toată discuția)
Hotarari aga raluca29tim raluca29tim hotararile aga se aplica din momentul adoptarii lor sau din momentul publicarii in Monitorul Oficial ? multumesc (vezi toată discuția)