avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda germania

buna ziua acum doua saptamani am luat o amenda de 500 de euro in germania
pentru ca au zis ca transport persoane deoare eram cu microbuz de 8+1 locuri si platforma de transportat masini
in masina eram cinci persoane eu soferul meu un coleg care avea masina pe platforma la mine si doi baieti care sant consateni cu mine si rude
veneam din franta va rog sa imi spuneti cum sa procedez sa ai actionez in instanta
deoare ce mau bagat in calculator si nu mai pot sa merg cu persoane in masina ca decate ori ma opreste zice ca transport persoana fara licenta de transport si am intrebat cat este amenda daca ma opreste a doua oara au spus ca este de 1000 de euro dupaaia tot mai mare eu ma duc dupa masini si mergem tot timpul
5 sau 6 persoane in masina.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:00, 13 Septembrie 2012
Din ce stiu eu, legislatia germana in acest domeniu considera ca microbuzul cu platforma de transport masini devine masina pentru transport marfuri. Cunosc pe cineva care a fost in aceasi situatie si a fost de doua ori amendat pentru acelasi lucru.Amenda trebuie contestata in Germania. Probabil ca transportul il efectuati pe persoana fizica si repetat si atunci ati devenit suspect pentru ei.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda curioasa Alex5533 Alex5533 Buna dimineata tuturor! Anul trecut mi-am cumparat o platforma de transport, cu care imi mut masinile mele de epoca. Fiind bunurile mele pe care le transport, ... (vezi toată discuția)
Pe cine trebuie sa dau in judecata? Florinbmb96 Florinbmb96 Bună ziua, ma numesc Florin și de profesie sunt șofer. Anul trecut prin iulie lucram la o firma de transport persoane din Satu Mare pe ruta Ro - Germania. ... (vezi toată discuția)
Garantie auto GABRIELA30 GABRIELA30 Buna, Am achizitionat un microbuz in februarie 2007, din Germania, inmatriculat pe firma de transport persoane, are garantie 2 ani, in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)