avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura pentru detasarea unui angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura pentru detasarea unui angajat

Va rog sa-mi spuneti care este procedura operationala (documente), pe care trebuie sa o aplic in cazul in care voi avea pentru o luna o persoana detsata din alta firma care sa lucreze la noi. Este vorba de un schimb de experienta.Cine initiaza detasarea si ce documente trebuie intocmite. :(
Multumesc mult.
Irina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 14 Septembrie 2012
Vedeti link-ul de mai jos
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura adresare la cedo galaoan galaoan Buna seara. Asi dori sa cunosc care este procedura de adresare a unei persoane nemultumite de o sentinta a instantelor romane, la CEDO. Care sunt conditiile si ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie intocmite intre firme? encornel encornel buna ziua am un srl si vreau sa colaborez cu o firma straina. angajez personal pe firma mea pt firma straina. ce documente trebuie intocmite intre ... (vezi toată discuția)
Formular e101 sau a1 roth roth Am infiintat o firmä de intermediere in domenuil ingrijire persoane in virstä pe termen determinat.Persoanele vor fii detasate pe o periadä minimä de 3 ... (vezi toată discuția)