avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGII DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGII DE MUNCA

CE SE INTAMPLA DACA EXISTA DIFERENTE INTRE STAGIUL DE COTIZARE LA CASA DE PENSII SI DATELE DIN CARTEA DE MUNCA.DE EXEMPLU PE ADEVERINTA DE LA CASA DE PENSII SALARIILE SUNT MULT MAI MARI DECAT CELE DE PE CARTEA DE MUNCA.POT TRIMITE IN INSTANTA ANGAJATORUL PENTRU ACEST LUCRU.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 15 Septembrie 2012
lamuriri angajatorului nu mai pot sa cer pentru ca am fost concediat.Va multumesc pentru raspuns.
nu conteaza. angajati un avocat sa le ceara sau prin executor judecatoresc...;)
Puteti sa va adresati angajatorului chiar daca ati fost concediat .. angajarea raspunderii patrimoniale a acestuia se face intr-un termen de 3 ani de la data nasterii dreptului la actiune .. nu trebuie sa va duceti la un avocat pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi recalculare pensie bautuiuliana bautuiuliana Revin: rugamintea mea este sa imi comunicati cum se poate castiga in instanta recalcularea pensiei in baza adeverintei de la angajator pe salariul brut ... (vezi toată discuția)
Legat de pensie si cont de virare VALERIU DRAGOMIR VALERIU DRAGOMIR Buna ziua!,Numele meu este Dragomir Valeriu Am o intrebare daca ooate cineva sa-mi dea un raspuns;cineva Care este la curent cu legislatia juridica pentru ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat! suruletz suruletz LUCREZ DE UN AN SI DOUA LUNI LA UN MAGAZIN SI ANGAJATORUL VREA SA ADUCA PE ALTCINEVA IN LOCUL MEU PT CA NU AM ACCEPTAT PROGRAM PRELUNGIT. IN CONTRACTUL ... (vezi toată discuția)