avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pierderea a 2 dinti- NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pierderea a 2 dinti- NUP


De curand am fost lovit in fata de un individ ,toata aceasta actiune terminandu-se cu pierderea a doi dinti.Am fost la politie sa depun plangere dar politistul ma sfatuit sa ne impacam ca totul sa nu mai ajunga la tribunal.(am renuntat sa fac pangere atunci)Atacatorul a promis ca a-mi plateste lucrarea dentara cand voi putea sa o fac.Acum sa dat neinceperea urmariri penale si Agresorul se face ca ploua.Mai am vre-o sansa sa al dau an judecata daca ia fost data neinceperea urmariri penale.Ce ma sfatuiti?
Va multumesc...
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
susp3kt, utilizator
Cel mai recent răspuns: susp3kt , utilizator 03:59, 30 Septembrie 2012
scrieti aici cu glimele exact ce a scris in rezolutie la final, care e temeiul legal.
Dispune................ ma intereseaza articolul.

Cand ati primit rezolutia? Se poate face plangere impotriva ei la procurorul ierarhic superior si in caz de respingere, la instanta de judecata.
... pierderea celor 2 dinti este chiar exemplul clasic in literatura juridica de specialitate cu privire la infractiunea de slutire...

... daca s-a dat NUP, va sfatuiesc sa faceti plangere la prim-procuror, apoi la instanta de judecata!
problema e ca respectivul e un interlop din Galati ,are influenta mare in Galati.dosarul nr 2081/p/2012 procuror Zainea Cristinel(parchetul Galati)
pai s-a dat nup probabil pe motiv ca v-ati impacat.
ce sa mai faceti ?
trebuia sa va impacati dupa ce va puneati dintii sau trebuia sa ii cereti banii pentru lucrarea dentara inainte de impacare.
Banuiesc ca NUP sa dat pe art.10 lit.f,aveti posibilitatea sa faceti plangere intemeiata pe art.275-278c.p.p.

Alte discuții în legătură

D-lor penalisti cu experienta, vreau sa va intreb... nicusorilinca nicusorilinca am urmatoarea speta: o persoana in varsta(70 ani)a fost \"jucata in picioare\" de un nemernic in curtea locuintei sale..am obtinut un certificat medico-legal ... (vezi toată discuția)
Slutire? Tiberiuc Tiberiuc Am injurat un vecin, m-a injurat si el dar acesta m-a luat si la tranta si am cazut cu gura de asfalt. Am patru dinti frontali sparti iar din cei 4, 1 e rupt ... (vezi toată discuția)
Lovire! please help knz01 knz01 Intr-o seara in urma unor dispute am primt o palma de la un \"prieten\" si din instinct sau de frica l-am lovit pe acesta cu pumnul in nas.A fost la politie, ... (vezi toată discuția)