avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii suspendare cim-decl 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

suspendare cim-decl 112

buna seara! am si eu o mare problemain sensul ca singura salariata a unei sc a intrat in cic pt 2 ani iar cei de la finante mi-au spsu sa fac 010 ca nu se depune 112 pe 0. asta s-a intamplat prin martie 2012. acum citesc intamplator pe forum ca aceasta declaratie de depune totusi. ce mai pot face eu acum? mentionez ca depunea 112 la trimestru. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 08:43, 16 Septembrie 2012
De pe situl ANAF: "010 Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică OMFP 2706/2011) Formular Se completează de persoanele juridice, asocierile şi alte entităţi fără personalitate juridică. Declaraţia de înregistrare se completează la înfiinţare, iar declaraţia de menţiuni se completează când se modifică datele declarate anterior. Se utilizează la atribuirea codului de identificare fiscală şi eliberarea certificatului de înregistrare fiscală, precum şi la actualizarea informaţiilor. Se completează în două exemplare."

Din moment ce singurul salariat al societatii are CIM-ul suspendat, si nu mai depuneti d112, se modifica datele pe care dvs le-ati declarat in D010 initiala.Ca urmare, trebuie depusa din nou, cu modificarile aferente.Acelasi lucru il veti face si cand angajati alta persona in locului celei care se afla in CCC sau la intiarcerea acesteia dupa acest concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 camelia adina camelia adina stie cineva pana la ce data trebuie sa depun declaratia 010 la o societate care are primul angajat de la 01.08.2012? in 10 zile sau o luna? (vezi toată discuția)
Tva trimestrial? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O firma care in anul 2011 a depus decontul de tva lunar, a avut o cifra de afaceri de 125.000 lei(~29.000 euro), va depune declaratia 010 pt. tva ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea unei firme STOICA MADALINA STOICA MADALINA Buna ziua. In cateva zile voi incepe sa tin contabilitatea unei firme, este prima data cand fac acest lucru si nu stiu foarte bine cum sa procedez. Este o ... (vezi toată discuția)