avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGII DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGII DE MUNCA

Va rog sa-mi spuneti cum pot verifica daca angajatorul mi-a platit sporul de noapte si sporul de vechime pentru ca in cartea de munca este trecut doar salariul de incadrare care este diferit de stagiul de cotizare la casa de pensii.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2012
florin40, utilizator
Cel mai recent răspuns: florin40 , utilizator 15:59, 19 Septembrie 2012
Puteti cere de la departamentul "salarii" fluturasul de salarii, poate veti gasi acolo dovada
nu pot face asta deoarece sunt in proces cu angajatorul iar fluturasi de salariu nu am primit niciodata
Puteti solicita instantei sa ceara angajatorului sa faca proba calcularii/platii acestor sporuri.
Ce motiv ati avut sa actionati angajatorul in instanta?
am trimis angajatorul in instanta pentru neplata contributiilor la bugetul de stat
Se cere de la CAS Judetean viramentele pe lunile/anii urmariti!

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca silviu35 silviu35 ANGAJATORUL in zii de salariu da fluturas si e trecut pe fluturas sporul de noapte,daca la casa de pensii nu plateste sporul de noapte si sint trecut ca lucrez ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte necro30lc necro30lc buna seara..lucrez la politia locala intr-un oras din Romania..si as vrea sa va intreb ceva..avand salar de baza de 1858 ron cum apare pe fluturas..si tinand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... ... Barbu22 Barbu22 Buna ziua! Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... Lucrez pentru un angajator in functie macaragiu pentru care primesc un spor de inaltime de 9 ... (vezi toată discuția)