ContSters166859 
	    	Utilizator

ContSters166859 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rrt	                   

Buna Ziua,
ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi.
Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)
	                    rrt	                   

Buna Ziua,
ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi.
Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)

mihaela daniela	                   

buna dimineata!am si eu o intrebare am cumparat o masina din Germania si zilele viitoare ii voi face RaRul apoi voi incepe procedurile de inmatriculare dar nu ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela daniela	                   

buna dimineata!am si eu o intrebare am cumparat o masina din Germania si zilele viitoare ii voi face RaRul apoi voi incepe procedurile de inmatriculare dar nu ... (vezi toată discuția)

laur007	                   

Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva:  este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)
	                    laur007	                   

Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva:  este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)