lilella777 
	    	Utilizator

lilella777 
	    	Utilizator	    

stoicamaria 
	    	Utilizator

stoicamaria 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

In urma unor controale amanuntite la locul de munca s-a descoperit ca nu a fost platit impozit la finante,prin urmare noi am beneficiat de niste bani fara nici un drept,prin urmare trebuie sa ii returnam.
Problema este ca s-a stat in chirie,dar proprietarul nu ne-a instiintat ca a incheiat contractul..l-a tinut doua luni si cam atat..!Nu mi se pare normal sa poate face asta fara acordul chiriasului..
 stoicamaria 
	    	Utilizator

stoicamaria 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tavy000000	                   

Buna ziua, sunt intr-o situatie din acre as vrea sa ma invatati cum sa ies fara a avea de suferit. In urma cu 4 ani am incheiat un contract de inchiriere a ... (vezi toată discuția)
	                    tavy000000	                   

Buna ziua, sunt intr-o situatie din acre as vrea sa ma invatati cum sa ies fara a avea de suferit. In urma cu 4 ani am incheiat un contract de inchiriere a ... (vezi toată discuția)

marinicad2002	                   

Un prieten militar beneficiaza de compensatie pt chirie in baza unui contract de inchiriere, care se pare, fara stirea lui, la 2 luni dupa semnare, a fost ... (vezi toată discuția)
	                    marinicad2002	                   

Un prieten militar beneficiaza de compensatie pt chirie in baza unui contract de inchiriere, care se pare, fara stirea lui, la 2 luni dupa semnare, a fost ... (vezi toată discuția)

michirto	                   

as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului  facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)
	                    michirto	                   

as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului  facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)