buna ziua,
am o intrebare la doreste sa ma ajute:mama sta in casa tatalui sau care a decedat acum 3 ani.poate fi ea executata silit pentru un credit de nevoi personale daca inca nu a fost facuta succesiunea?mama mai are o sora.ele sunt singurele mostenitoare.casa este in provincie in giurgiu.
in 2007 a facut un credit fara sa stie ce semneaza cu acte false ,asta am aflat eu cand m-am dus la banca dupa 2 ani.persoanele vinovate acum sunt in puscarie cu executare, dar banca vea banii de la mama.dar nu s-a prescris datoria?
va multumesc,
Titularul creditului este mama.casa este a bunicului decedat,tata nu are credit dar are si el parte din mostenirea mamei? Acasa am gasit o notificare din martie 2009 prin care mama a fost somata sa achite iintegral creditul.sa inteleg ca s-a prescris creditul ca au trecut 3 ani?
Tata nu are legatura cu mostenirea mamei, nici tata , nici bunicul n-au legatura cu problema mamei cu banca.
Nu cred ca poate f vb de prescriptie in cazul creditului luat de mama. Oricum, in caz de executare silita , puteti face contestatie la executare sa ridicati aceasta exceptie, a prescriptiei. Daca e vb de un fals, in realitate mama nebeneficiind de credit ( ca vad ca nu vreti sa ziceti), iar faptuitorii au fost pedepsiti in acest dosar, puteti ( mama ) tot la contestie ridicati si aceasta problema, ca nu mama e datoare bancii
Prescriptie credit
siri2014
In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)